ΔΕΙΤΕ: Ο εορτασμός των Αγίων Αποστόλων από την ORTHODXTV.GR

Η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση με δυο κεντρικούς ναούς των Αθηνών, τους εορτασμούς για την ιερά μνήμη των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ

Την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ., σε απευθείας σύνδεση με τον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου επί της οδού Ψαρών της πόλεως των Αθηνών, στο πλαίσιο των Συνοδικών εορτασμών για τον Ιδρυτή της καθ’ Ελλάδα Εκκλησίας, θα μεταδοθεί ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, στον οποίο θα χοροστατήσει ως εκπρόσωπος της ΔΙΣ ο. Μητροπολίτης Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ

Την κυριώνυμο ημέρα,  Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 07:45 π.μ., σε απευθείας σύνδεση με τον Ιερό Ναό Αγίων αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης θα μεταδώσουμε την ακολουθία του Όρθρου και την πανηγυρική αρχιερατική Θ. Λειτουργία ιερουργούντος του μητροπολίτη Κηφισίας κ. Κυρίλλου.

Οι μεταδόσεις θα είναι διαθέσιμες από την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση στο www.orthodoxtv.gr, στο κανάλι μας στο YouTube https://www.youtube.com/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στο Facebook στη σελίδα της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης https://www.facebook.com/orthodoxtv.gr/.

Οι μεταδόσεις είναι ελεύθερες προς ενσωμάτωση (embed) από άλλες ιστοσελίδες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΑΩΝ

Αντίστοιχα στον Ι.Ν. Αγίου Παύλου οδού Ψαρών το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παραμονή, Κυριακή 28 Ιουνίου:

19:00 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός

Κυριώνυμος Δευτέρα 29 Ιουνίου:

06.30 Όρθρος και Συνοδική Θ. Λειτουργία

19:00 Μεθέορτος Εσπερινός

Ετικέτες: