Η Δ’ Εβδομάδα των Νηστειών από τις Ι. Μητροπόλεις της Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο των τακτικών μεταδόσεων των Ι. Ακολουθιών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση θα βρεθεί κοντά τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στη Θεσσαλία, μεταδίδοντας από ιερούς ναούς σε πληγωμένες περιοχές, της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης.

Παράλληλα στο πλαίσιο της νέας δράσης, ανάδειξης της τοπικής εκκλησιαστικής ζωής θα βρεθεί σε μια ακόμη Ι. Μητρόπολη της Θεσσαλίας συνεχίζοντας τις μεταδόσεις εκτός του κλεινού άστεως.

Οι μεταδόσεις θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Σε απευθείας σύνδεση με τον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου Αμυγδαλέας Λαρίσης  θα μεταδώσουμε την Ακολουθία της Δ’ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Θεοτόκο, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερωνύμου.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ: 19:00


ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Η Θεία λειτουργία της Δ’ Κυριακής των Νηστειών Ιερουργούντος του Μητροπολίτη κ. Ιερωνύμου, θα μεταδοθεί από έναν ακόμη βαριά πληγωμένο ναό, τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Τυρνάβου.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ: 07:45


ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ

Σε απευθείας σύνδεση με τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσας, θα μεταδώσουμε την Ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού της Δ’ Κυριακής των Νηστειών, κατά την οποία θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει, ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ: 18:30

Ετικέτες: