Η Εκκλησιαστική Τηλεόραση και πάλι δίπλα σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Θ. Λειτουργία

Η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθόδοξου Πολιτισμού «ΑΕΝΑΟΣ» και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για όλους μας ενεργοποιεί τον μηχανισμό της που σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού ξεκινά από αυτήν την Κυριακή 15 Νοεμβρίου και καθ’ όλη τη διάρκεια των ειδικών μέτρων για την μείωση της διάδοσης του κορονοϊού COVID19 να μεταδίδει ζωντανά της Θ. Λειτουργίες κάθε Κυριακής καθώς και των μεγάλων εορτών (Εισόδια Θεοτόκου – Αγίου Ανδρέου κτλ) από τον ιερό ενοριακό ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης.

Όπως και στον πρώτο εγκλεισμό έτσι και τώρα ενώνουμε τις δυνάμεις μας και ο καθένας από το δικό του μετερίζι συνδράμουμε με πίστη και αποφασιστικότητα ώστε αυτό το πρωτόγνωρο για ολόκληρη την υφήλιο φαινόμενο, να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν συντομότερα ώστε όλοι μας να επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας.

Οι μεταδόσεις θα ξεκινούν κάθε Κυριακή στις 07:30π.μ. και θα είναι διαθέσιμες από το www.orthodoxtv.gr από το κανάλι μας στο Youtube αλλά και από την σελίδα μας στο Facebook.

Δύναμη και κουράγιο!

Ετικέτες: