Σε απευθείας σύνδεση με τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης παρακολουθείτε την ακολουθία του Όρθρου και το πανηγυρικο αρχιερατικό Συλλείτουργο των μητροπολιτών Λαοδικείας κ. Θεοδώρητου και Κηφισίας κ. Κυρίλλου.

Λόγω τεχνικών προβλημάτων που προκλήθηκαν εξαιτίας διακοπής ρεύματος στην περιοχή κατά τη διάρκεια της Θ. Λειτουργίας, η μετάδοση πραγματοποιήθηκε σε δυο μέρη. Δείτε τα παρακάτω:

Α.ΜΕΡΟΣ

LIVE: Α΄ΜΕΡΟΣ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

LIVE: Α΄ΜΕΡΟΣ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝΣε απευθείας σύνδεση με τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης παρακολουθείτε την ακολουθία του Όρθρου και το πανηγυρικο αρχιερατικό Συλλείτουργο των μητροπολιτών Λαοδικείας κ. Θεοδώρητου και Κηφισίας κ. Κυρίλλου.Λόγω τεχνικών προβλημάτων που προκλήθηκαν εξαιτίας διακοπής ρεύματος στην περιοχή κατά τη διάρκεια της Θ. Λειτουργίας, η μετάδοση πραγματοποιήθηκε σε δυο μέρη. Αυτό είναι το πρώτο, δείτε το δεύτερο εδω: https://www.facebook.com/orthodoxtv.gr/videos/381635112811405/ Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση στο www.orthodoxtv.gr και ακολουθήστε την επίσης στο κανάλι της στο https://www.youtube.com/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΤΗΛΕΟΡΑΣΗΗ Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση είναι μια δράση του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθόδοξου Πολιτισμού «ΑΕΝΑΟΣ».

Δημοσιεύτηκε από Εκκλησιαστική Τηλεόραση στις Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020

Β. ΜΕΡΟΣ

LIVE: Β΄ΜΕΡΟΣ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

LIVE: Β΄ΜΕΡΟΣ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝΣε απευθείας σύνδεση με τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης παρακολουθείτε την ακολουθία του Όρθρου και την πανηγυρικο αρχιερατικό Συλλείτουργο των μητροπολιτών Λαοδικείας κ. Θεοδώρητου και Κηφισίας κ. Κυρίλλου.Λόγω τεχνικών προβλημάτων που προκλήθηκαν εξαιτίας διακοπής ρεύματος στην περιοχή κατά τη διάρκεια της Θ. Λειτουργίας, η μετάδοση πραγματοποιήθηκε σε δυο μέρη. Αυτό είναι το δεύτερο, δείτε το πρώτο εδω: https://www.facebook.com/orthodoxtv.gr/videos/3174805502541938/ Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση στο www.orthodoxtv.gr και ακολουθήστε την επίσης στο κανάλι της στο https://www.youtube.com/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΤΗΛΕΟΡΑΣΗΗ Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση είναι μια δράση του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθόδοξου Πολιτισμού «ΑΕΝΑΟΣ».

Δημοσιεύτηκε από Εκκλησιαστική Τηλεόραση στις Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020
Ετικέτες: