Σε απευθείας σύνδεση με τον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης παρακολουθείτε την Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο πλαίσιο των λατρευτικών συνάξεων του Δεκαπενταύγουστου.

LIVE | Η πρώτη Παράκληση του Δεκαπενταύγουστου

LIVE | Η πρώτη Παράκληση του ΔεκαπενταύγουστουΣε απευθείας σύνδεση με τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης, παρακολουθείτε την Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στο πλαίσιο των μεταδόσεων των λατρευτικών συνάξεων του Δεκαπενταύγουστου 2020 από διαφορετικούς Ι.Ν. της Αττικής. Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση στο www.orthodoxtv.gr και ακολουθήστε την επίσης στο κανάλι της στο https://www.youtube.com/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΤΗΛΕΟΡΑΣΗΗ Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση ORTHODOXTV.GR είναι μια δράση του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθόδοξου Πολιτισμού «ΑΕΝΑΟΣ».Η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση είναι μια δράση του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθόδοξου Πολιτισμού «ΑΕΝΑΟΣ».

Δημοσιεύτηκε από Εκκλησιαστική Τηλεόραση στις Κυριακή, 2 Αυγούστου 2020

Η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση ORTHODOXTV.GR δίνει στους τηλεθεατές της που δεν δύνανται να βρεθούν στους ναούς της χώρας τις ημέρες αυτές, την δυνατότητα να παρακολουθήσουν έστω και εξ αποστάσεως τις καθιερωμένες Παρακλήσεις του Δεκαπενταύγουστου.

Αρχής γενομένης από την Κυριακή 2 Αυγούστου και κάθε μέρα μέχρι και τις 13 Αυγούστου, θα μεταδίδεται ζωντανά η Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο από διαφορετικό ναό της Αττικής κάθε φορά.

Οι μεταδόσεις θα πραγματοποιηθούν στις 2, 3, 4, 7, 9, 10, 11, 12 και 13 Αυγούστου στις 19:00 και θα είναι προσβάσιμες στους τηλεθεατές μέσω του www.orthodoxtv.gr αλλά και μέσω της σελίδας της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης στο Facebook στην διεύθυνση  https://www.facebook.com/orthodoxtv.gr

Ετικέτες: