Η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση

H Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση (orthodoxtv.gr) είναι μια δράση του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθόδοξου Πολιτισμού «ΑΕΝΑΟΣ» που στόχο έχει την ανάδειξη του πλούτου της λειτουργικής παραδόσεως της Ορθόδοξης Εκκλησίας αλλά και την παραχώρηση βήματος για την ανάδειξη του διαλόγου στο εσωτερικό της Εκκλησίας.

Η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση, με τη στήριξη εξειδικευμένων επαγγελματιών από τον χώρο της τηλεόρασης και του διαδικτύου που έχουν παράλληλα άριστη γνώση των εκκλησιαστικών ζητημάτων, καλύπτει και μεταδίσει θέματα της εκκλησιαστικής ειδησεογραφίας, σημαντικές λατρευτικές συνάξεις αλλά και εκπομπές λόγου με στόχο την ανάδειξη των εθνικών και θρησκευτικών παραδόσεων μας.

Μέσω του κόμβου της Ορθόδοξης Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σημαντικά εκκλησιαστικά γεγονότα, θρησκευτικές ακολουθίες αλλά και γεγονότα της τρέχουσας ειδησεογραφίας σε ζωντανή μετάδοση αλλά και σε μαγνητοσκόπηση.

Η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση συνεργάζεται με μεγάλα ενημερωτικά sites αλλά και το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών της χώρας παρέχοντας δωρεάν τηλεοπτικό υλικό προς αναμετάδοση.

Η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση είναι μια μη κερδοσκοπική δράση, δεν χρεώνει για τις υπηρεσίες της και στηρίζεται στις προσφορές των τηλεθεατών της.